Archief

Open dag Zorgboerderij Ensink

Ook dit jaar stond MarDu [Henri | Deon | Marcel] op de open dag van de zorgboerderij Ensink. Omdat de zorgboerderij 20 jaar bestaat en het thema Feest is hebben wij cobbler’s en cup cakes gemaakt. In onze nieuwe opstelling…
Lees meer

Kook workshop

Vandaag was ik uitgenodigd om een workshop te verzorgen als bedrijfsuitje voor TopvormTwente. Op een prachtige locatie in Enschede zijn de 3 groepen aan de slag gegaan met achtereenvolgens Champignonsoep, Chili con carne en de Cowboy fruit cake. Tussen de…
Lees meer

Kook & BBQ workshop

Vandaag mocht ik een workshop geven voor een afdeling van een groot internationaal bedrijf. Na ontvangst met een MOINK-Balls en uitleg zijn er 3 groepen gemaakt. Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan met champignonsoep, chili con carne en de…
Lees meer

Open Dag Zorgboerderij Ensink

Voor het 3de jaar op rij mocht MarDu zicht weer presenteren op de Open Dag van Zorgbroederij Ensink. Om half negen hadden Henri, Deon en Marcel het paviljoen opgebouwd en zat de eerste rollade aan het spit. Er zijn ongeveer…
Lees meer

Wijn & Spijs avond deel 2

Vanavond was alweer de tweede Wijn & Spijs avond bij De Wijnhal Hengelo. Wederom het zelfde menu klaar gemaakt met de zelfde bijbehorende wijnen. En beide avonden waren een enorm succes, alleen al dat ze allebei uitverkocht waren. Houd de…
Lees meer

Wijn & Spijs avond deel 1

Vanavond was de eerste van de twee Wijn & Spijs avonden in samenwerking met en bij de De Wijnhal Hengelo. Een 4 gangen diner met de 8 verschillende wijnen. Dit alles “live” klaar gemaakt en geserveerd. ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included”…
Lees meer

Catering kerstevenement

Op 10 december heeft MarDu de catering verzorgt op het jaarlijkse kerstevenement van een grote Bank in de regio. Uiteraard begonnen met koffie en onze befaamde Cowboy Fruit cake en vervolgens in de volgende pauze diverse drankjes met Moink balls…
Lees meer

Open dag Zorgboerderij

Op 18 juni was MarDu (Henri, Marcel en Deon) aanwezig op de jaarlijkse open dag van Zorgboerderij Ensink. We hebben op deze dag ongeveer 700 rundergehaktballen klaar gemaakt (afkomstig van de,door de boerderij eigen gehouden, Belgisch witblauw koeienras). Dit hebben…
Lees meer

Wild West Cooking buffet

Op 23 april heeft MarDu een exclusief wild west cooking buffet verzorgt op de Tweelranch van RioGrande op de Veluwe. Het 3 gangenmenu bestond uit een verse tomatensoep, een Chili con carne met verse salades en als afsluiter de Cowboy…
Lees meer

Meat the East – Dutch Oven wedstrijd

Op 19 maart werd voor het eerst door de KCBS een Dutch Oven wedstrijd georganiseerd in Nederland en wel bij Meat the East. Hier heeft het Team van MarDu (Marcel en Lianne) aan mee gedaan met de Chile Con Carne…
Lees meer